Mixt, a healthy lunch in one dish
Deze website is voor Mixt.

De uitgever

De uitgever van de website is Mixt.

Het ontwerp en de implementatie van de website

The website www.mixt.be werd ontworpen door webjob.design die de beginselen waarop zij berust, de structuur, vormgeving en ontwikkeld.

Het beheer van de website

De hosting en het technisch onderhoud wordt verzorgd door webjob.design.

De Voedsel-en content management worden uitgevoerd door Mixt.

De informatie


Mixt geeft veel aandacht aan de juistheid van de gegevens op haar website. Indien evenwel het internet is een valse of onjuiste informatie op de pagina's, kan het verslag:

- Of door contact Mixt via het contactformulier;
- Of door het sturen van een e-mail als hierboven vermeld.

De teksten op de website gepubliceerd worden gegeven informatie.

Copyright

Dit hele gebied is bedekt met Belgische en internationale wetgeving inzake auteursrechten en intellectueel eigendom. Alle rechten zijn voorbehouden, ook downloadbare documenten en afbeeldingen en foto's.

Reproductie van het geheel of een deel van deze website op een elektronische drager dan ook is strikt verboden, tenzij uitdrukkelijke toestemming van de uitgever of zijn afgevaardigde.

Reproductie van materiaal op papier is toegestaan onder de volgende 3 voorwaarden voldoet:

- Gratis distributie;
- Respect voor de integriteit van de documenten opgenomen (geen veranderingen of wijzigingen);
- Duidelijke en leesbare citaat van de bron als volgt: Bron www.mixt.be).

Voor elk ander gebruik van tekst, moet contact opnemen met de uitgever.

Hyperlinks

De site www.mixt.be bevat links naar andere sites. Deze sites, waarvan de adressen worden regelmatig gecontroleerd, zijn geen onderdeel van de site Mixt. Mixt geen controle heeft over de inhoud en aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de informatie die het bevat.

Deze site kan, zonder zijn kennis, zijn gekoppeld aan andere sites zijn door hypertekstlinks. Mixt ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor de informatie op deze andere sites.

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens die zijn verzameld op de website als gevolg van de vrijwillige openbaarmaking van een e-mail adres bij een e-mail bericht. E-mail adressen verzameld worden gebruikt om de gevraagde informatie. Deze e-mailadressen zijn niet onderworpen aan een opdracht of een behandeling Mixt.

Telediensten

Het gebied van online formulieren gemarkeerd met een sterretje moeten worden ingevuld. De verzamelde informatie is onderworpen aan een behandeling ter vergemakkelijking van de verwerking van de aanvraag door Mixt.

Image rechten

Op grond van de regels in de wet als iemand (niet publiek) die op een foto en heeft niet uitdrukkelijk gemachtigd de verdeling ervan op deze website kunnen, op verzoek, in te trekken.

De foto-credits

De beelden op de website zijn het eigendom Mixt van Mixt, behalve de vermelding van een ander krediet.
De reproductie van foto's en illustraties is niet toegestaan zonder toestemming.

Statistieken

Voor statistische doeleinden en op de website van Mixt gebruik van de diensten van Google Analytics, kunnen ze verzamelt anonieme informatie, zoals over de browser en besturingssysteem gebruikt, het aantal bezochte pagina's, de duur van het bezoek .. .

De gegevens kunnen in geen geval kunt u te identificeren en volledig anoniem.