Mixt, a healthy lunch in one dish
Becoming franchisenemer
Sterke en eigenaardigheden
Originaliteit: Elk recept komt in het voorgestelde salade, stokbrood of pita van de klant de keuze Prijs: Producten voor alle budgetten. Een enkele reis € 5 tot € 6
Specialisatie: Een boerderij thema, waardoor een betere positionering op de markt Potentiële: We hebben klanten van alle leeftijden en afkomst
Uitbuiting: Een boerderij niet te groot is om te zorgen voor een nauw met de score (12 tot 100m ²) Producten: Aangepast aan de huidige marktsituatie, evenwichtige en kwaliteit
Investeringen: Eigen vermogen nodig betaalbare tussen 18.000 € en 40.000 € voor een totale investering van 44.000 € tot 120.000 € Service: Snelle en grote afstand tot de klant. Een transactie 1 tot 3 minuten, afhankelijk van het type dienst (of plaats)
Uniek concept
Maaltijd salades gesneden warme of koude is een uniek concept.

Mixt® is een thema-restaurant:
- Gesneden warme of koude
- Sausen huizen licht en glad,
- Ruw gesneden te komen in de dagelijkse maaltijd salade, broodje of pita

De sauzen zijn niet vette dressings of mayonaise. Ze maken deel uit van de know-how mixt® en zijn alleen beschikbaar in erkende inrichtingen voor de verkoop van onze producten en diensten en bijdragen tot de uniciteit van elk van onze recepten.

Elk recept bereid en in een kwestie van seconden en de minuten, die niet uitsluit dat de mogelijkheid voor onze meest veeleisende klanten om hun korreltje zout.
Ervaring
De gezamenlijke SA is een jonge Belgische familiebedrijf opgericht in 1999. Het heeft echter, dank aan diegenen die hebben bijgedragen aan de éléboration concept, een ervaring van bijna 25 jaar in fast food.

Opleiden
Een belangrijk deel van onze taak is om u te helpen een echte band van uw zaak.
De kwaliteit van een handel gebeurt mixt® sterk door mensen die de dagelijkse werkzaamheden en hun vermogen om de kwaliteit van de dienstverlening, bijdragen aan de ontwikkeling van een trouw cliënteel.

Bijstand
Het product speelt een rol in het concept. Dat is de reden waarom we blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten en tools dagelijks. Efficiënt op de grond kan tijd en geld met name wanneer men wordt geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, zodat wij met u in uw hele reis.
Beschikbare locaties